Är e-cigaretter säkra?

Under de senaste månaderna har Centers for Disease Control and Prevention (CDC) rapporterat mer än 2500 fall av lungskador i samband med vaping, och i de flesta av dessa fall är involverade produkter som innehåller tetrahydrocannabinol (THC). CDC och Food and Drug Administration rekommenderar att du inte använder vaping produkter som innehåller (THC), särskilt >https://vape.se/ om de kommer från vänner, familj eller leverantörer personligen eller online. FDA varnar också människor att inte lägga till (THC), andra oljor eller andra ämnen till vaping produkter. Om du vape är du uppmärksam på symtom som hosta, andfåddhet och bröstsmärta. Kontakta läkare om du är orolig för din hälsa.

E-cigaretter som innehåller nikotin anses inte vara säkra för tonåringar, unga vuxna eller gravida kvinnor. Nikotin kan skada hjärnans utveckling hos barn och unga vuxna upp till ålder 24 eller 25 år och är giftigt för att utveckla foster. Det finns barn och vuxna som också har blivit berusade genom att svälja, andas in eller absorbera ejuice så som Nasty Shisha, Nitros Cold Brew e-juice, Ossem, Pacha Mama, Porn Series Ejuice, Riot Squad, SadBoy, Savage & Senses från e-cigaretter genom huden eller ögonen enligt(CDC).

Bland ungdomar och vuxna som inte Röker, utgör e-cigaretter också risken för nikotinberoende. Detta kan leda till långvarig användning av e-cigaretter, vars effekter inte är kända, eller till att röka traditionella cigaretter. Forskning har visat att användningen av e-cigaretter bland ungdomar ökar och att den är förknippad med framtida och ökad användning av traditionella cigaretter.

Vid några tillfällen har defekta e-cigarettbatterier orsakat bränder och explosioner, mestadels när de laddas. Men dessa köper du inte på Ecigaretter.se, Peoplesmoker.se, VapeSweden.se, dk.vape.se & Jooz.se. Så köp från dessa ejuice butiker på nätet istället från en osäker vape butik på landet.

Källor: Folkhälsomyndigheten, Umo, THL, CAN, WikiPedia, Konsumentverket, Kemi, Lansstyrelsen, Riksdagen, Tullverket, Östersund Kommun, Verksamt, Kristianstad, SlutaRökaLinjen, Alingsås, Ronneby, Lysekil.