Hur man hittar den bästa temperaturen för din högteknologiska weed vape

Cannabisanvändare har alltid finjusterat sin erfarenhet. Att rulla en gemensamare eller snabbare budfiner kommer att resultera i en annan hög, så det är ingen överraskning att användarna vill ha det alternativet när det gäller vaping. Så vad är den bästa temperaturen att vape på? Det beror på vad du vill ha ur din höga.
Tack vare ökningen av sate-nivå legalisering i USA gick vapes av cannabis från att vara en något klumpig och nischupplevelse till en bekväm och diskret norm. Oavsett om du vejpar olja eller blomma, kan de högteknologiska prylar som produceras idag tillåta användare att kurera sin egen erfarenhet och erbjuda en höghet som de kan lära sig att förvänta sig. Under de senaste åren har vaping cannabisolja exploderat, och det har hjälpt till att introducera många till världen av laglig kruka. Medan rökning av ogräs eller döning av en ätbar kan erbjuda ett intensivt äventyr, kan vaping olja ge användarna en mer mjuk och hanterbar upplevelse. Dessutom är det mindre illaluktande, det finns ingen rök, och det är en övergripande renare prövning.
SE ÄVEN: Sluta tappning på människor som röker ogräs, varning för Toronto polis i fräcka tweets

“Du har allt detta växtmaterial när du tänder det i brand, du skapar rök. Det finns mycket av den växtens materia som inte påverkar din höga överhuvudtaget – din erfarenhet alls. Så vad vapning gör, speciellt i icke- blomform, det extraherar allt det växtmaterialet och ger dig bara med de aktiva föreningarna, säger JJ O’Brien, VD för Strategy at Pax Labs i en intervju.

När du köper vapsolja från en laglig butik, levereras det vanligen med standardmontering. Användare kan då köpa ett batteri relativt billigt, vilket kan återanvändas och laddas. Vid 29,99 kr är Pax Era företagets svar på industrins oljebom. Men det finns en fångst – du kan inte bara köpa någon typ av olja du vill ha, eftersom den inte använder industristandard 510 gängade batterier. I stället använder Era med sina egna pods som kommer från cannabisproducenter som de litar på. Visst, det här kan vara lite obekvämt och begränsa olika oljor du kan köpa, den här modellen och andra gillar det känns som lite mer av en avancerad upplevelse.
Tiden är app-ansluten, som låter dig låsa upp ett antal funktioner, inklusive temperaturkontroll från din smartphone. Vapes kan ställas så lågt som 430 grader Fahrenheit, och så högt som 790. För att ställa in en temperatur som passar dig, beror allt på vad du vill ha ur vape.